Ето как се мотивира лидера на Възраждане във Фейсбук:  Предизборната кампания

...
Ето как се мотивира лидера на Възраждане във Фейсбук: 
Предизборната кампания
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Жалко за столицата - в неделя тя няма избор

Ето по какъв начин се стимулира водача на " Възраждане " във Facebook: 

" Предизборната акция свършва през днешния ден.

Затрупан съм от всевъзможни разбори и прочити на случилото се до момента. Докато проучих нашите резултати обаче поръчах една бърза информация за нашите съперници по време на акцията - както на национално равнище, по този начин и в София. Оказа се, че в София кандидатката за кмет на Българска социалистическа партия има безспорна медийна доминация, изключително изразена през последната една седмица. Тук обявявам данните единствено за един ден, вторник, само че и всички останали дни и седмици са почти по този начин. Ето за какво няма по какъв начин да не задам следните два въпроса:

1. Как се обезпечава толкоз цялостен (и доста скъп) медиен комфорт в среда, напълно доминирана и безусловно притежавана от американските медии в България?

2. Как по този начин американските медии, които не стопират да клеветят и атакуват Възраждане всеки ден от години насам, са толкоз ласкави или в най-лошия случай просто безмълвни във връзка с Ваня Григорова? Същите тези медии разгласиха 117 негативни изявления за нашият претендент Деян Николов (средно по 4 на ден) и нито една негативна обява за Ваня Григорова. Нито една!

Отделно от това прави фрапантно усещане меко казано безгрижното отношение на ГЕРБ към изборната загуба в София. Борисов, който претърпява извънредно мъчително всяко изборно проваляне и сега обикаля страната като кола за спешна помощ, с цел да се бори със зъби и нокти за всеки балотаж на собствен кмет, безусловно още на първия ден след първия тур разгласи поддръжка за кандидатката на Българска социалистическа партия. Човек ще рече, че е работил за нея още преди първия тур. 

Аз имам отговорите на тези въпроси, несъмнено, само че ми е забавно да видя вашето мнение.

Иначе тъпо за столицата. В неделя тя няма избор. И от едната, и от другата страна едно и също. Защото Терзиев е безусловно същия план като Григорова - с тази разлика, че за него беше ясно още през цялото време, че е марионетка на посолството ", написа водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.



 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР